Kia Soul’s Imponerende Rækkevidde Bekræftet af Uafhængig Test

I oktober 2014 lancerede Kia deres elbil, Kia Soul, og satte standarden højt med en angivet rækkevidde på 132 miles (ca. 210 km). Denne imponerende påstand blev sat på prøve af elbilwebsitet “Next Green Car”, der udførte en uafhængig test for at afgøre, om bilens præstationer levede op til producentens løfter.

I løbet af den første testdag overraskede Kia Soul positivt. Testkøreren, Dr. Ben Lane, som også er hovedredaktør på “Next Green Car”, formåede at køre imponerende 134,9 miles (ca. 215 km). Denne bedrift oversteg producentens angivelse og bekræftede Soul’s imponerende rækkevidde, der ikke blot er en papirøvelse, men en realitet på vejene.

Det er værd at bemærke, at Kia Soul blev annonceret til det danske marked i 2014, men der er endnu ingen opdateringer på den danske Kia-hjemmeside angående modelens tilgængelighed i Danmark. Mens vi venter på, at denne fantastiske elbil bliver tilgængelig her, er det opmuntrende at se, at bilen allerede har imponeret i uafhængige tests, hvilket kun lover godt for dens fremtidige udbredelse og popularitet, når den rammer danske veje.

Se hele testen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu