Toyota melder at Mirai sælger 4 gange mere en forventet

Forventningerne til salget af Toyota Mirai i hele 2015, var 400 styk. Salget er dog allerede firedoblet.

Brintbilen Toyota Mirai, der er den første i Toyotas serie af brintbiler, kom på markedet i midten af december, og allerede den første måned var det forventede salgstal i hele 2015, der lød på 400, overgået med et salg på 1500 biler. En stigning på næsten 400%!

Så nu har Toyota meddelt, at leveringstiden vil blive længere end lovet.

Toyota Mirai er allerede udsolgt i Japan. Toyotas blog skriver, at 60% af kunderne skulle være flådeejere og de resterende købt af private.

Toyota-mirai-Elbiler-DKMirai koster 400.000 kroner i Japan lige nu, men bliver solgt for 360.000 i USA. Prisen i Danmark er dog stadig ukendt.

Brintbilens rækkevidde på ren el på hele 480 km. Dens tophastihed er 180 kilometer i timen, og den har 152 hestekræfter. Som om det ikke var nok, så kommer den fra 0 til 100 km/t på 9 sekunder. Til sammenligning med benzin og diesel biler, er den lige så hurtig til at tanke.

Mirai skulle også komme til 3 lande i Europa i starten af efteråret. Et af de lande er Danmark. Om den bliver en succes i Danmark, det må tiden vise.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer

Vi tager et kig på Aiways U6

Aiways U6. En sports SUV elbil i en klasse for sig. Elbiler.dk tog et kig på Aiways U6 på Bellacenteret i okt 2022 Vi kan