Nissan Leaf i Stenderrup

Nissan Leaf opererer et sted i Stenderup..

Det næste års tid, vil man i Stenderup ved Hedensted ofte støde på en markedets mest udbredte elbiler, Nissan Leaf.
25 familier er nemlig blevet valgt til at testkøre den populære familieelbil i forbindelse med Enseros store energi- og informationsteknologi-projekt ” Insero Live Lab”. Projektet med test af elbiler, er sat i sving af Ensero, i samarbejde med Hedensted Kommune og  Nissan.

Ensero, som står bag projektet skriver:

Insero Live Lab er Inseros store satsning på at gøre lokalområdet mellem Horsens, Hedensted, Juelsminde og Vejle til et stort levende laboratorium inden for energi og kommunikationsteknologi. Her vil nye teknologier blive testet og udviklet i samspil mellem virksomheder, lokale familier og videns-institutioner.

Ny viden og muligheder for erhvervslivet

Udviklingsprojekter i Insero Live Lab har som mål at styrke områdets innovationskraft samt skabe ny viden, nye arbejdspladser og nye muligheder for erhvervslivet.

Det forventes, at dette ‘Live Lab’ vil være base for mange kommende projekter og aktiviteter. I et af de første nye projekter får 25 familier opgraderet deres boliger til fremtidens intelligente hjem med den nyeste energi- og informationsteknologi – bundet sammen og styret via et Smart Grid. Familierne skal teste teknologierne af i praksis og videreudvikle på dem i samarbejde med leverandører og producenter. Det kommer til at foregå i Stenderup i Hedensted kommune.

Med Insero Live Lab får virksomheder og iværksættere samtidig en unik mulighed for at få demonstreret deres produkter og services i virkelighedens verden og med et konkret marked for øje.

Resultatet er nye forretningsmuligheder, nye projekter og ny viden om fremtidens energi- og IT-løsninger, og hvordan de virker sammen i praksis. Det levende laboratorium danner således et stærkt fundament for udvikling og vækst.

 

 

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer

Vi tager et kig på Aiways U6

Aiways U6. En sports SUV elbil i en klasse for sig. Elbiler.dk tog et kig på Aiways U6 på Bellacenteret i okt 2022 Vi kan