Elbilens Indirekte Indflydelse på Rygestop: Et Overraskende Resultat

Elbil-røg-Elbiler-DK
Elbil-røg-Elbiler-DK

 

 

 

 

 

 

Kør elbil og stop rygning

En bemærkelsesværdig observation er blevet gjort af en Nissan Leaf-forhandler i USA: hele 10 kunder har formået at lægge cigaretterne på hylden, efter de blev ejere af en Leaf-elbil. Men er det virkelig elbilens fredelige kørselsoplevelse og grønne image, der får folk til at tænke sundere? Svaret er mere simpelt og logisk, end man måske skulle tro.

Grunden er faktisk ganske lige til: disse nye elbilejere stopper simpelthen ikke ved tankstationerne længere, de steder, hvor de normalt ville købe deres cigaretter. Det at undgå de traditionelle tankstationer har ført til en gradvis forsvinden af dårlige vaner. Og det er ikke kun cigaretter, der er blevet forvist til fortiden; store sodavand, chips, slik og endda lotterikuponer er blevet sværere at få fat i. Måske er der noget ved det at køre elbil, som forvandler ikke kun køreoplevelsen, men også førerens vaner.

Ud over de personlige fordele for førerne har denne ændring også en bredere positiv indvirkning. De omgivelser, hvor bilen kører, bliver udsat for færre skadelige udstødningsgasser. Så uanset om det er bilen eller føreren, der påvirker vanerne, er der ingen tvivl om, at rygning ikke er sundt, og at skiftet til elbil kan have uventede fordele ud over miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu