Nissan og Renault Fejrer Milepælen på 200.000 Solgte Elbiler

Nissan og Renault har nu tilsammen solgt 200.000 eksemplarer af deres elbiler!

Siden lanceringen af den første Nissan Leaf i 2011 har elbiler taget verden med storm. Disse miljøvenlige køretøjer har fundet vej til vejene i Asien, Europa og USA og vundet popularitet blandt kunder verden over. I øjeblikket er der imponerende 200.000 elbiler fra Nissan og Renault, der kører på vejene, og dette tal fortsætter med at vokse.

De mest fremtrædende modeller bag denne milepæl inkluderer den ikoniske Nissan Leaf og den alsidige e-NV200-varevogn (der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA). Renault har også haft en afgørende rolle i at fremme elbiler, især med sin Renault Zoe, der har vundet hjertet på europæiske kunder.

Selvom Nissan Leaf har været en bestseller inden for elbiler, har det ikke altid været en let vej. Administrerende direktør for begge bilproducenter, Carlos Ghosn, indrømmer, at de oprindelige forventninger ikke er blevet opfyldt. Mens Nissan havde planlagt en produktionskapacitet på 250.000 biler om året ved dette tidspunkt, er virkeligheden tættere på 30.000 biler om året. Dette understreger de udfordringer og barrierer, der stadig eksisterer i at sælge elbiler til det mere konservative, skeptiske og uinformererede bilkøbere.

Ikke desto mindre er milepælen på 200.000 solgte elbiler en betydningsfuld bedrift, der markerer en positiv udvikling i retning af mere miljøvenlige transportmuligheder og en lysere fremtid for elbiler.

Alle de elbiler som Renault og Nissan har fået solgt, har også fået kørt en del kilometer. Faktisk har de tilsammen fået kørt 4 milliarder kilometer!

Nissanleaf
Nissan Leaf er den mest solgte elbil i historien, og det er der stor grund til, da prisen og kvaliteten simpelthen bare er i top.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu