Nissan og Renault – solgt 200.000 elbiler.

Nissan og Renault har nu tilsammen solgt 200.000 eksemplarer af deres elbiler!

Den første Nissan Leaf kom på markedet i 2011, og den blev godt modtaget blandt kunder. Faktisk så godt, at der er kørt 150.000 biler ud fra samlebåndene rundt omkring i Asien, Europa og U.S.A.
Dem  der tegner sig for den største andel, er modellerne Leaf og varevognen e-NV200 (som kun bliver solgt i U.S.A lige nu)
Den sidste fjerdedel er solgte elbiler fra Renault, der primært har haft salg i Europa især med sin Renault Zoe.

Alle de elbiler som Renault og Nissan har fået solgt, har også fået kørt en del kilometer. Faktisk har de tilsammen fået kørt 4 milliarder kilometer!

Nissanleaf
Nissan Leaf er den mest solgte elbil i historien, og det er der stor grund til, da prisen og kvaliteten simpelthen bare er i top.

 

 

 

 

 

 

 

Nissan Leaf er godt nok den mest solgte bil, men ifølge Carlos Ghosn, der er administrerende direktør for begge bilproducenter, er det ikke gået som forventet. På dette tidspunkt skulle Nisan Leafs kapacitet være 250.000 biler om året, hvor det rent faktisk kun er på vej til de 30.000 i år. Det understreger udfordringerne og problemer ved at sælge elbiler til  de konservative, skeptiske, og uinformerede bilkøberne.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer

Vi tager et kig på Aiways U6

Aiways U6. En sports SUV elbil i en klasse for sig. Elbiler.dk tog et kig på Aiways U6 på Bellacenteret i okt 2022 Vi kan