ECOmove vinder prestigefyldt Energikonkurrence.

Tredje gange er lykkens gang, udtalte iværksætteren Mogens Løkke, direktør for ECOmove, som modtog oplysningen om at ECOmove har kvalificeret sig til finalen i den Europæiske Udvikler Konkurrence, ”European Venture Contest Energy 2014”.

Med innovative ideer som automatiseret elektrisk dreven transport til selvoppustelige dækslanger, imponerede ECOmove juryen med deres letvægtschassis for fremtidens elbiler.

”Ved at gøre transporten lettere, kan man spare CO2 og brændstof (benzin / strøm red.) hvilket skaber muligheder i transportindustrien. Deres solide forretnings grundlag med den grønne profil, skaber en stærk forretningsmodel med et stort potentiale. Dette, set med mine øjne, gør ECOmove til en værdig vinder, udtalte Christian Bjerre Bojsen”.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer

Vi tager et kig på Aiways U6

Aiways U6. En sports SUV elbil i en klasse for sig. Elbiler.dk tog et kig på Aiways U6 på Bellacenteret i okt 2022 Vi kan