ECOmove vinder prestigefyldt Energikonkurrence.

Iværksætteren Mogens Løkke, direktøren for ECOmove, udtalte med glæde, “Tredje gang er lykkens gang,” da han modtog den glade nyhed om, at ECOmove havde kvalificeret sig til finalen i den Europæiske Udvikler Konkurrence, kendt som “European Venture Contest Energy 2014”.

ECOmove imponerede konkurrencejuryen med deres banebrydende ideer, der spænder fra automatiserede elektriske transportsystemer til selvoppustelige dækslanger. Særligt deres letvægtschassis til elbilerne, som repræsenterer fremtidens transport, fangede juryens opmærksomhed.

“Ved at lette transportprocessen har ECOmove formået at skabe muligheder i transportindustrien samtidig med at reducere CO2-udledning og brændstofforbrug, uanset om det drejer sig om benzin eller elektricitet. Deres robuste forretningsgrundlag, sammenholdt med deres grønne profil, udgør en stærk forretningsmodel med et betydeligt vækstpotentiale,” udtalte Christian Bjerre Bojsen, en prominent skikkelse inden for industrien.

ECOmove’s sejr understreger deres engagement i bæredygtig innovation og deres evne til at tænke fremad og skabe løsninger, der ikke kun driver virksomheden fremad, men også gavner miljøet. Deres anerkendelse som vindere af denne konkurrence er et velfortjent skulderklap til deres dedikation og passion for at forme fremtiden for bæredygtig transport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu