BMW Revolutionerer Byens Belysning med Intelligente Gadelygter og Ladestationer

 

Nogle gange er det de mest åbenlyse ideer, der først bliver til virkelighed, når en kreativ tænker som Ole fra Tyskland kommer på banen.

For BMW’s tekniske team blev det som at tænde en lyspære, da de under en brainstorming-session fik den geniale idé at kombinere gadelygter med ladestandere.

Denne nyskabende idé blev præsenteret på EUROCITIES 2014 i München, hvor over 500 passionerede individer med interesse for klima, teknologi og byliv samledes for at udveksle information og idéer.

Projektet, kendt som “Light and Charge”, forener den seneste LED-lysteknologi med ladestanderfunktionalitet. Konceptet fjerner behovet for en række ekstra “metalpæle” i bybilledet og udnytter allerede tilgængelig strøm.

Den tyske bilproducent har afsløret, at projektet vil blive afprøvet som en test i München fra foråret 2015. Dette initiativ markerer ikke blot et skridt mod en mere intelligent byinfrastruktur, men repræsenterer også BMW’s vision om at integrere teknologi og bæredygtighed på en innovativ måde. Med “Light and Charge” er BMW med til at forme fremtiden for bybelysning og elektrisk transport, og deres indsats understreger vigtigheden af at tænke ud af boksen for at skabe en mere bæredygtig og intelligent by.

 

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu