Tesla Model X – Så vild er den!

Tesla model X både lever op og overrasker Tesla’s luksuriøse standarder.

tesla-model-x-concept-doors-open-rear-three-quarter-ebgONLB7oObzJ1n1NvM5MQ

Tesla Model X sætter en ny standard for luksus og ydeevne inden for SUV-verdenen og leverer et imponerende udvalg af innovative funktioner og teknologi. Denne spektakulære elbil har ikke blot opfyldt, men også overgået Tesla’s luksuriøse standarder på utallige måder.

Model X har sat nye rekorder og bryder grænser som den hurtigste og mest aerodynamiske SUV i produktion nogensinde. Den har en bemærkelsesværdig rækkevidde på 470 km på en fuld opladning, hvilket er en milepæl inden for elbilteknologi. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder, hvilket er hurtigere end mange moderne sportsbiler.

Tesla Model X tilbyder to batteristørrelser: 70 kWh og 90 kWh, hvilket giver købere mulighed for at vælge den, der passer bedst til deres behov og præferencer. Den rummelige kabine har plads til syv personer fordelt på tre sæderækker (2-3-2). Bagagerummet er også rummeligt, og den tredje sæderække kan nemt foldes ned, når den ikke er i brug. Desuden kan anden sæderække justeres for at skabe ekstra bagagerumsplads efter behov.

Tesla har lagt stor vægt på passagerkomfort og praktiske detaljer. Anden sæderække er omhyggeligt designet for at maksimere komfort, benplads og opbevaringsmuligheder. Forsæderne byder på en utrolig udsigt takket være den enorme forrude, der giver en fantastisk panoramaudsigt. Alle vinduer er soltonede og UV-beskyttede for at skabe en behagelig atmosfære inde i bilen.

Et af Model X’s mest imponerende træk er de såkaldte ‘falcon wing’ døre, der giver nem adgang til anden og tredje sæderække. Disse døre åbner sig bredt og skaber tilstrækkelig plads til ind- og udstigning, uanset hvor bilen parkeres. Denne teknologi gør det også muligt for voksne nemt at spænde deres børn fast uden besvær.

Sikkerhed er en topprioritet for Tesla, og Model X er udstyret med avancerede funktioner for at beskytte både fører og passagerer. Blandt de bemærkelsesværdige sikkerhedsforanstaltninger er et HEPA-filter, der fjerner pollen, bakterier, virus og forurening fra bilens kabine. Batteriet er fastmonteret til gulvet for at minimere risikoen for, at bilen vælter rundt, og der er monteret sensorer foran på bilen, der aktiverer nødbremsning ved behov.

Tesla Model X er ikke kun en SUV; den er en visionær skabelse, der viser vejen fremad inden for elbilteknologi og leverer en overlegen køreoplevelse og et imponerende niveau af sikkerhed og innovation.

Klik her hvis du vil se mere til Model X eller reservere den.

3 Comments

  1. Lars K

    “En acceleration fra 0-100 km/t gør, at den accelerer hurtigere end mange nye sportsbiler”

    Hvor hurtigt accelererer den?

  2. Lars K

    Hvad mon prisen bliver i DK efter de nye afgiftsforhøjelser?

  3. Asgermaarup

    Hej Lars. Ja den var ikke god, det skulle være rettet nu. Den accelererer fra 0-100 på 3,4 sekunder. Prisen kommer til at ligne Model S, der før afgiften lå ca. mellem 600.000-850.000, hvor den dyreste model nu i 2016 1.500.000 kroner.
    God dag.
    Mvh
    Asger Maarup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu