Tesla Model 3, nu officielt bekræftet lancerings-dato

Ny ”billigere” Tesla model 3 på vej…

Tesla har officielt bekræftet lanceringsdatoen for deres eftertragtede Model 3, en ny og mere prisvenlig elbil, som er skabt til at revolutionere markedet. Efter flere måneders spekulation og forventning har Teslas indehaver, Elon Musk, afsløret, at Model 3 vil ramme markedet snart.

Musk har afsløret begrænset information om Model 3, men det er blevet klart, at denne model repræsenterer Teslas ambitiøse skridt mod at gøre elbiler mere tilgængelige for den almindelige forbruger. Model 3 vil have en forventet markedspris i USA på omkring $35.000, hvilket svarer til cirka 245.000 danske kroner. Dette placerer prisen på mindre end halvdelen af Teslas nuværende Model S, der typisk koster mellem $70.000 og $105.000.

Sammenlignet med Model S vil Model 3 være en mindre bil, men den vil stadig være udstyret med kraftige batterier fra Teslas nye Gigafactory, der allerede er i fuld produktion i Nevada. Dette markerer en bemærkelsesværdig udvikling, da industrien oprindeligt forventede, at Gigafactory først ville være fuldt operationel omkring 2020. Model 3 forventes dog at drage fordel af fabrikkens kapacitet langt tidligere end forventet.

Model 3 vil have en imponerende rækkevidde på omkring 500 km på én opladning, hvilket bringer den på niveau med Tesla Model S. Denne imponerende rækkevidde gør det klart, at Model 3 er klar til at konkurrere med rivaler som BMW 3 Series, Mercedes C-Class, Audi A4, Jaguar XE og BMW 3 Serie.

Med Model 3 markerer Tesla endnu et skridt mod at gøre elbiler tilgængelige og overkommelige for alle. Denne nye model repræsenterer ikke kun Teslas teknologiske fremskridt, men også deres vilje til at udfordre status quo og skabe en mere bæredygtig fremtid for transportindustrien. Vi ser frem til at se, hvordan Model 3 vil forme fremtidens vej.

 

Asger Maarup  14 februar 2016

 

3 Comments

  1. Kim Maarup

   Ja det bliver spændende at se om der kommer tilskud fra regeringen.

 1. Vendelbo

  Det er ikke aktuelt for den danske kunde at skulle betale flere hundrede tusinde kroner for en elbil og så efterfølgende skal betale lease af batterierne for ca 1500.- pr md.
  Hvis elbilen skal blive til noget, skal lease af batterier fjernes helt, og de skal kunne udnytte 350 KW ladere.
  Ellers er det bare spild af resurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu