Renault snart klar som udlejningsbiler på el

Udlejnings elbil

Fra efteråret 2011 kan kunder hos biludlejningsfirmaet Europcar vælge at leje en Renault elbil. Europcar har nemlig lige bestilt de første 500 elbiler til udlejning.

Står du i Berlin, Rom eller Paris og har brug for at leje en bil, kan du i dag vælge mellem en række forskellige mærker og størrelser. Alle har de dog til fælles, at de bliver drevet af enten diesel eller benzinmotor. Men til efteråret næste år får kunderne endnu en mulighed. Nemlig at leje en Renault elbil.

I første omgang vil kunderne kunne vælge mellem to modeller, Renault Kangoo Z.E. og Renault Fluence Z.E., mens den smarte Renault Zoe Z.E vil kunne lejes fra 2012.

Om baggrunden for aftalen siger Uwe Hochgeschurtz fra Renault:

Renault er overbevist om, at en mulighederne for introducere elbiler for de almindelige bilkøbere, er at gøre det muligt for dem at leje en elbil. Og vi er meget glade for, at vi nu har indgået dette samarbejde med Europcar”, siger han.

Også hos Europcar er der glæde over aftalen.

” Kombinationen af vort netværk og Renaults elbils-teknologi baner vejen for et markant nyt skridt fremad. Og Renaults elbiler passer godt ind i vores i forvejen miljøvenlige bilflåde”, siger Rafael Girona fra Europcar.

Fluence-Z-E-Copenhagen
Til efteråret har man som kunde hos Europcar muligheden for at leje en Renault elbil. Europcar her nemlig lige bestilt 500 elbiler hos Renault til levering i efteråret 2011.

 

Kilde. www.renault.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu