Renault snart klar som udlejningsbiler på el

Udlejnings elbil

Fra efteråret 2011 kan kunder hos biludlejningsfirmaet Europcar vælge at leje en Renault elbil. Europcar har nemlig lige bestilt de første 500 elbiler til udlejning.

Står du i Berlin, Rom eller Paris og har brug for at leje en bil, kan du i dag vælge mellem en række forskellige mærker og størrelser. Alle har de dog til fælles, at de bliver drevet af enten diesel eller benzinmotor. Men til efteråret næste år får kunderne endnu en mulighed. Nemlig at leje en Renault elbil.

I første omgang vil kunderne kunne vælge mellem to modeller, Renault Kangoo Z.E. og Renault Fluence Z.E., mens den smarte Renault Zoe Z.E vil kunne lejes fra 2012.

Om baggrunden for aftalen siger Uwe Hochgeschurtz fra Renault:

Renault er overbevist om, at en mulighederne for introducere elbiler for de almindelige bilkøbere, er at gøre det muligt for dem at leje en elbil. Og vi er meget glade for, at vi nu har indgået dette samarbejde med Europcar”, siger han.

Også hos Europcar er der glæde over aftalen.

” Kombinationen af vort netværk og Renaults elbils-teknologi baner vejen for et markant nyt skridt fremad. Og Renaults elbiler passer godt ind i vores i forvejen miljøvenlige bilflåde”, siger Rafael Girona fra Europcar.

Fluence-Z-E-Copenhagen
Til efteråret har man som kunde hos Europcar muligheden for at leje en Renault elbil. Europcar her nemlig lige bestilt 500 elbiler hos Renault til levering i efteråret 2011.

 

Kilde. www.renault.dk

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Ellen - Ærøfærgerne

En lys og grøn fremtid på danske farvande

I en tid, hvor bæredygtighed og grøn omstilling står højt på dagsordenen, er overgangen til batteridrevne færger i Danmark en positiv udvikling. Denne omstilling kan

Lys i mørket

Hvorfor strøm ofte er billigere om natten

Forstå den natlige strømbesparelse: Hvorfor strøm ofte er billigere om natten – Og bliv opmærksom på fremtidens mulige udfordringer. I søgen efter økonomiske fordele er

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer