Billeder af Polestar precept – koncept

I følge Polestar, er deres Precept ikke bare en almindelig konceptbil. Den repræsenterer snarere realiseringen af Polestars visioner inden for design, teknologi og bæredygtighed. Den symboliserer deres dedikation til en fremtid præget af bæredygtighed, en vision der snart materialiseres som Polestar 5, der forventes at blive lanceret allerede i 2024. 

I år, i 2023 viste Polestar sin 4. model frem. Men allerede nogle år før, havde de vist en konceptbil frem. Denne futuristiske bil har sidenhen været at spotte på flere bilmesser, heriblandt bilmessen i Bella Centret sidste år. Denne konceptbil har de kaldt precept.

Precept fik vi taget en del billeder af, da det var en af de mest stilfulde og elegante biler vi havde set! Der var heller ingen tvivl om, hvilken stand der var den mest populære til bilmessen; alle var forbi Polestars biler: Heriblandt Polestar 2 og Polestar Precept.

Fra konceptbil til produktion:


Polestar konceptbil kommer ikke i produktion som Precept, trods at den har været vist frem siden 2020. Men i stedet har man udviklet en ny bil, Polestar 5 som de forventer allerede at lancere allerede i 2024. Denne polestar 5 er stærkt inspireret af precept og er det tætteste de kommer på at lave deres konceptbil til fulde. Som de selv nævner på deres hjemmeside:

Fra koncept til køretøj” er et hidtil uset indblik i Polestar Precepts rejse fra koncept til Polestar 5. Det er en lang – og udfordrende – proces. Og vi har filmet det hele.

Du kan se precept dokumentaren på Polestars hjemmeside her

Sæder:

Materialet er skabt fuldstændig af genbrugte plastflasker og er allerede anerkendt inden for mode- og skoindustrien. Det har en luksuriøs tekstur, samtidig med at det reducerer affald. I produktionsprocessen går intet tabt, da stoffet kan formstrikkes. Bilen er yderligere udstyret med kompositter lavet af hørfibre, hvilket yderligere understreger dens bæredygtige karakter.

Dette banebrydende materiale udgør ikke blot en miljøvenlig mulighed, men det har også opnået anerkendelse inden for modeverdenen for sin førsteklasses kvalitet og komfort. Ved at anvende genbrugte plastflasker som råmateriale reduceres affaldsmængden betydeligt, og produktionen bliver mere bæredygtig. Under hele fremstillingsprocessen går intet til spilde, da stoffet kan formstrikkes på en måde, der maksimerer effektiviteten og eliminerer spild.

I tilfælde af bilen tilføjer brugen af hørfiberkompositter et ekstra lag af bæredygtighed. Disse materialer, afledt af naturlige ressourcer, nemlig planter, er ikke kun lette og stærke, men de er også biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at de har en minimal miljøpåvirkning. Denne kombination af innovative materialer markerer ikke kun en betydelig skridt mod en mere bæredygtig fremtid inden for mode og transport, men det illustrerer også potentialet i at skabe luksuriøse produkter uden at gå på kompromis med vores planet.Læs mere om hørfibrene her.

HMI:

Polestars seneste HMI (Human-Machine Interface) repræsenterer et gennembrud inden for bilteknologi ved at tilbyde en intuitiv og skræddersyet brugeroplevelse. Ved hjælp af avanceret eyetracking-teknologi og nærhedssensorer tilpasser systemet sig automatisk efter førerens behov. Dette betyder, at vitale oplysninger som hastighed, navigation og advarsler vises på skærmen, præcist når de er mest relevante, og uden at distrahere føreren unødigt.Denne innovative tilgang til køretøjsinteraktion ikke kun forbedrer sikkerheden ved at minimere distraktioner, men den øger også brugervenligheden. Føreren kan stole på, at bilen reagerer intelligent på deres behov, hvilket skaber en mere tillidsfuld og afslappet køreoplevelse. Polestar HMI sætter standarden for fremtidens køretøjsgrænseflader ved at kombinere teknologi og brugervenlighed på en unik og avanceret måde.

Læs mere om deres HMI system her.

Resterende er udelukkende billeder:Bagende:

Front:

Forlygte:

Figur:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu