Kommuner satser på elbiler.

Horsens kommune fører an sammen med København, Herlev o.a. i benyttelse af elbiler.

Flere kommuner har gennem en årrække benyttet elbiler, blandt andet som transportmiddel for udbringning af mad til ældre, hjemmeplejen m.v. Resultaterne har generelt været meget positive.

Det har vist sig, at elbilerne er driftssikre, bekvemme og praktiske at komme rundt med, og ..  så giver det god økonomi at holde en elbil-park.

Udgiften til ”brændstof” er tre gange mindre ved en elbil, og leasing afgiften er, gennem kommunernes evne til at forhandle gode priser, den samme som en benzinbil.

Da der ikke er behov for langture i kommunalt regi, er der derfor kun plustegn på tjeklisten når kommunerne skal vælge transportmiddel. Eneste joker, som ligger og lurer, er den eventuelle fjernelse af den fri afgift på elbiler, men det må tiden vise.

Se artikel i Politikken

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Flere artikler

Det indre af en Volvo C40 elbil

Se det indre af en Volvo C40 elbil

Volvo havde på Bilmessen eCarExpo i Bellacenteret udstillet en Volvo C40 i en skrællet udgave, hvorved de indre dele så som lednings og rør systemer

Vi tager et kig på Aiways U6

Aiways U6. En sports SUV elbil i en klasse for sig. Elbiler.dk tog et kig på Aiways U6 på Bellacenteret i okt 2022 Vi kan