Fordele og ulemper ved elbiler

Interview med Mogens Løkke fra ECOmove i Horsens

04. marts 2015

Interview med Mogens Løkke om bilen QBEAK

I et eksklusivt 10-minutters interview med Asger Maarup fra elbiler.dk deler CEO Mogens Løkke fra ECOmove i Horsens fascinerende indblik i udviklingen af elbilen QBEAK. Dette projekt, som anses for at være et af de mest ambitiøse danske bilprojekter i nyere tid, tegner et billede af dansk innovation og teknologisk fremskridt.

Mogens Løkke giver seerne et glimt af bag kulisserne og deler de udfordringer og triumfer, som ECOmove har stået over for under udviklingen af QBEAK. Fra konceptualiseringen til den endelige prototype, afslører han detaljer om bilens design, ydeevne og miljøvenlige teknologi. Interviewet er en øjenåbner for den teknologiske ekspertise, der findes inden for landets grænser og markerer en spændende milepæl for dansk bilindustri.

Men det stopper ikke her. Mogens Løkke går videre med at diskutere ECOmoves evne til at eksportere deres banebrydende teknologiske løsninger til firmaer verden over. Dette globale udsyn peger på Danmarks position som en nøglespiller på verdensplan, når det kommer til bæredygtig transportteknologi.

Som prikken over i’et afslører Mogens Løkke eksklusivt detaljer om en ny spændende udvikling: QBEAKmini. Dette kunne meget vel blive den første danske elbil, der kommer i produktion, og det løfter sløret for et spirende kapitel i dansk bilhistorie.

Interviewet med Mogens Løkke er ikke blot en samtale om en elbil; det er historien om dansk innovation, vedholdenhed og drømmen om en mere bæredygtig fremtid på vejene. Et interview, der inspirerer og efterlader seerne optimistiske for den vej, dansk bilindustri bevæger sig henimod.

Opdate 17 okt 2016: Ecomove er solgt til Kinesisk firma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu