Peugeot e 3008

Peugeot e 3008: Den Nye Elektriske SUV

Introduktion til Peugeot e 3008

Peugeot har lanceret deres nye elektriske model, Peugeot e 3008, som er en vigtig tilføjelse til deres Peugeot elbil lineup. Med et moderne design, avancerede teknologier og ydeevne er denne bil klar til at konkurrere i det voksende mærke af elektriske SUV’er.

Peugeot kom med nyt design og funktion

Stilfuldt og Moderne Design

Peugeot e 3008 imponerer med sit nye fastback design, som kombinerer aerodynamik og æstetik. Det stilfulde udseende med rene linjer og en markant front giver bilen et moderne og tiltrækkende look.

LED Lys og Alufælge

For- og baglygterne er udstyret med LED-teknologi, hvilket sikrer optimal belysning under alle forhold. Bilen fås med 19” og 20” alufælge, som yderligere fremhæver dens sporty udseende.

Peugeot e 3008 Exterior Look

Motor og Ydeevne

Elektriske Drivlinjer

Peugeot elbil tilbydes i forskellige drivlinjevarianter for at imødekomme forskellige behov:

  • Standard Range FWD: Udstyret med et 73 kWh batteri, som giver en rækkevidde på op til 525 km.
  • Standard Range AWD: Med en effekt på 240 kW og 320 PS, tilbyder denne variant imponerende ydeevne.
  • Long Range FWD: Udstyret med et større 98 kWh batteri, som giver en rækkevidde på op til 700 km.

Kørselstilstande og Regenerativ Bremsning

Peugeot e 3008 har tre kørselstilstande: Øko, Normal og Sport, samt regenerativ bremsning med tre niveauer, hvilket sikrer optimal energieffektivitet og køreglæde.

Interiør og Komfort

Panoramic i-Cockpit

Indvendigt byder Peugeot elbil på en luksuriøs oplevelse med sit Panoramic i-Cockpit. En 21-tommer buet skærm fungerer som både digital instrumentbræt og infotainmentsystem, hvilket giver føreren nem adgang til alle nødvendige informationer og funktioner.

Premium Materialer og Plads

Interiøret er lavet af premium materialer, og der er rigelig plads til både passagerer og bagage med en bagagerumskapacitet på 588 liter.

Peugeot e 3008 Interior Look

Avanceret Teknologi

Standardudstyr

Peugeot elbil er udstyret med en række avancerede teknologier og standardudstyr, herunder:

  • Keyless entry
  • Bagparkingsensorer
  • Ambient belysning
  • Trådløs Apple CarPlay og Android Auto

GT-specifikke Funktioner

Peugeot e 3008 GT-modellen har yderligere specifikke funktioner som adaptiv fartpilot, blindvinkelassistent, varme i rat og sæder samt en elektrisk bagklap, hvilket giver ekstra komfort og sikkerhed.

Sikkerhed og Kørehjælpemidler

Avancerede Sikkerhedssystemer

Sikkerhed er en topprioritet, Bilen er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, lane-centering assist og automatiseret nødbremsning. Disse funktioner arbejder sammen for at sikre en tryg og sikker køreoplevelse.

Peugeot e 3008 LED Screen

Praktiske Overvejelser

Bagagerum og Passagerplads

Peugeot e 3008 tilbyder en rummelig og komfortabel køreoplevelse med rigelig plads til passagerer og bagage. Bagagerumskapaciteten på 588 liter er ideel til både daglig brug og længere rejser. Panoramataget bidrager til en lys og åben atmosfære i kabinen, hvilket øger komforten for alle passagerer.

Opladning og Rækkevidde

Opladningsmuligheder

Opladning af Peugeot elbil er både hurtigt og nemt. Med forskellige opladningsmuligheder, herunder både AC og DC opladere, kan batteriet oplades hurtigt og effektivt.

Realistisk Rækkevidde

Forventet rækkevidde varierer afhængigt af kørselsforhold, men med Long Range FWD-varianten kan man forvente op til 700 km på en fuld opladning, hvilket gør den ideel til både by- og langdistancekørsel.

Køreoplevelse og Ydeevne

Acceleration og Hastighed

Peugeot 3008 har en acceleration fra 0-100 km/t på 8,8 sekunder og en topfart på 170 km/t. Selvom de 210 hk ikke får bilen til at føles ekstremt hurtig, fungerer den godt i hverdagen. På motorvejen er den høj SUV retningsstabil, selv i relativt stiv kuling.

Opladning og Effektivitet

Peugeot e 3008 lader langsomt

Peugeot e 3008 lader langsomt. Der er ingen måde at forvarme batteriet, så medmindre du starter opladningen på nær 0%, kan man skyde en hvid pil efter de opgivne 160 kW. I testugen lå e-3008 typisk og rodede rundt omkring 70 kW, og kom på intet tidspunkt over 120 kW.

Modelvarianter og Priser

Peugeot e 3008 Allure

Peugeot e 3008 Allure starter ved 329.990 kr. og inkluderer enkeltsfarvet lakfinish, kunstdellæder/ stofbetræk, HD-bagkamera, parkeringssensorer bagpå, LED-forlygter og lygter, 19-tommer alufælge, i-Cockpit med to 10-tommer digitale paneler.

Peugeot e 3008 Allure

Peugeot e 3008 GT

Peugeot e 3008 GT starter ved 359.990 kr. og tilbyder tofarvet maling med sort tag, Alcantara/kunstdellæder indtræk, 20-tommer alufælge, Pixel LED-forlygter, parkeringssensorer foran, motoriseret bagklap, opvarmede forsæder og rat, smartphone-oplader, ambiente belysning, nøglefri adgang, PEUGEOT Panoramic i-Cockpit med buet 21-tommer skærm, konfigurerbare i-Toggles.

Peugeot e 3008 GT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler