Lad op imens du kører – Trådløs ladning

Asgermaarup

"Jeg er en 20 årig ung mand fra Horsens, som har stor interesse for teknologi og innovation" - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

2 Responses

  1. Nogle få år tilbage tænkte jeg på en anden idé, dog ej så fokuseret på biler og mere fokuseret på metroer. Jeg fandt en video hvor to elektromagneter i begge ender af et batteri fik den til at opnå fremdrift i en udtrukket kobbertråds “fjeder”. Hvis dette kunne omvendes og hvis effektiviteten, altså samtlige former for friktion var minimal og energi pr. rejst enhed var høj, så havde man en ret god fremdrift. Så igen, elektronik og andet i selve “magnet toget” ville nok lide en unødig last pga. alt den overskydende flux påvirkning fra de omkringliggende, vekslende elektromagneter.
    Det eneste de trådløs opladene veje så bør være er solcelledækket, med superkondensator underneden og så tror jeg at det vil være helgarderet 😉 Det bliver dyrt, eller muligvis ikke, for prisen falder på solcelle og superkondensator teknologier.
    Hvis nogle er frisk på at opstarte et sådan projekt, så kontakt mig gerne, jeg er en færdiguddannet civilingeniør indenfor Teknologi-baseret Forretningsudvikling med interesse indenfor den grønne omstilling.

  1. februar 4, 2016

    […] Læs også: Lad op imens du kører – Trådløs ladning […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.