Elbiler.dk er det fedeste uafhængige nyhedsmedie om elbiler i Danmark

Grønt legat går til iværksætter bag bæredygtige elbiler
BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!
Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!
Luksusmærket VOYAH har Danmarkspremiere til eCarExpo 2023!

Sortér mellem kategorier:

Elbiler i Danmark

Elbilernes indtog på det danske marked er eksploderet.

Elbiler.dk leverer dybdegående information om udviklingen i en branche på vej gennem en omfattende omstrukturering. Dette har vi gjort siden 2009. Elbiler.dk består af et lille non-profit familieteam, der udelukkende består af entusiaster inden for elbiler, og som brænder for emnet. Vi er uafhængige af de store aktører i branchen, og har derfor manifesteret os som stemmen for elbilentusiasterne. Hvis du som privatperson har noget på hjerte i forhold til elbiler, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi søger skribenter:

I øjeblikket er vi på udkig efter engagerede frivillige skribenter til elbiler.dk: Vi ønsker at byde velkommen til en bred vifte af bidrag fra enkeltpersoner, uanset om du er en almindelig person med en passion for elbiler, en stolt elbilejer, der ønsker at dele dine brugeroplevelser, eller en teknisk entusiast, der kan levere dybdegående tekniske artikler.

Vores mål er at skabe et inkluderende fællesskab, hvor alle, der har interesse i elbiler, kan bidrage og finde en stemme på vores platform. Uanset din baggrund eller ekspertise inden for elbiler, er der plads til dig hos os.

Top Nyheder

En lys og grøn fremtid på danske farvande
Hvorfor strøm ofte er billigere om natten
Hyundai Revolutionerer Lydlandskabet med Den Nye Ioniq 5 N Elektriske Crossover
Se det indre af en Volvo C40 elbil

NYESTE ELBILER

Fremtiden for Bæredygtig Kørsel

I en verden, der søger innovative løsninger på klimaforandringer og miljøproblemer, har elbiler etableret sig som frontløbere inden for transportsektoren. Disse køretøjer, drevet af elektricitet i stedet for fossile brændstoffer, repræsenterer en grøn, bæredygtig fremtid.

Teknologisk Fremskridt

Elbiler har oplevet betydelige teknologiske fremskridt. Batteriteknologien er blevet mere avanceret, hvilket betyder længere rækkevidde pr. opladning. Hurtigopladningsstationer bliver også mere almindelige, hvilket reducerer ventetiden betydeligt og gør elbiler mere praktiske for dagligdags brug.

Seneste antal biler solgt

Data hentet fra Danmarks Statistik