Tesla Model X – Så vild er den!

Tesla model X både lever op og overrasker Tesla’s luksuriøse standarder.

 

Tesla Model x slår rekorder. Den lækre elbil kan kalde sig for den hurtigste og mest aerodynamiske SUV i produktion. Faktisk er det den hurtigste SUV i historien!tesla-model-x-concept-doors-open-rear-three-quarter-ebgONLB7oObzJ1n1NvM5MQ

Den er hele 20% mere aerodynamisk end den næstbedste SUV , hvilket også hjælper den på dens utrolige rækkevidde, der lyder på hele 470 km på en fuld opladning. En acceleration fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder gør, at den accelerer hurtigere end mange nye sportsbiler.

Elbilen bliver solgt med to valg af batteristørrelser: 70 kWtime og 90 kWtime.


I bilen er der plads til 7 personer, der er fordelt 2-3-2. Udover det er der god plads til bagage, og tredje sæderække kan foldes sammen når det ikke er i brug. Anden sæderække kan lænes frem, for at få endnu mere plads bagved.

Ifølge Tesla, er anden sæderække et kunstværk i sig selv: ” …  hvert sæde er designet til at maksimere passagerkomfort, benplads, opbevaring under sæderne og adgangen til tredje sæderække.”.

På de forreste sæder har man et utroligt overblik. Det skyldes, at Tesla har produceret en enorm forrude, der giver et fantastisk panoramabillede. Vinduerne er soltonet og UV-beskyttet.

Model-X-Signature-3

Byd velkommen til ‘falcon wings’:

På hver side af bilen er der en dør til forsædet, og en ‘falcon wing’ dør der gør det nemt at komme til anden og tredje sæderække. Falcon wings er brede, og på grund af deres teknik med at slå sig op så der kun er en fods mellemrum, giver det en god plads til at komme ind og ud i begge sæde-rækker bagved ved enhver parkeringsplads. Dørene løfter sig så højt, at en voksen kan spænde deres børn fast uden at bukke sig.

Høj fokus på sikkerhed:

Tesla model x har særligt også fokuseret på sikkerheden i bilen. Deres HEPA filter, der fjerner pollen, bakterier, virus og forurening fra bilens kabine. Batteri fastmonteret til gulvet, for at minimere risikoen for, at bilen vælter rundt. Monterede sensorer i spidsen af bilen, som aktivere nødbremsning.

Klik her hvis du vil se mere til Model X eller reservere den.

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

3 Responses

 1. Lars K siger:

  “En acceleration fra 0-100 km/t gør, at den accelerer hurtigere end mange nye sportsbiler”

  Hvor hurtigt accelererer den?

 2. Lars K siger:

  Hvad mon prisen bliver i DK efter de nye afgiftsforhøjelser?

 3. Asgermaarup siger:

  Hej Lars. Ja den var ikke god, det skulle være rettet nu. Den accelererer fra 0-100 på 3,4 sekunder. Prisen kommer til at ligne Model S, der før afgiften lå ca. mellem 600.000-850.000, hvor den dyreste model nu i 2016 1.500.000 kroner.
  God dag.
  Mvh
  Asger Maarup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *