Nissan og Renault – solgt 200.000 elbiler.

Nissan og Renault har nu tilsammen solgt 200.000 eksemplarer af deres elbiler!

Den første Nissan Leaf kom på markedet i 2011, og den blev godt modtaget blandt kunder. Faktisk så godt, at der er kørt 150.000 biler ud fra samlebåndene rundt omkring i Asien, Europa og U.S.A.
Dem  der tegner sig for den største andel, er modellerne Leaf og varevognen e-NV200 (som kun bliver solgt i U.S.A lige nu)
Den sidste fjerdedel er solgte elbiler fra Renault, der primært har haft salg i Europa især med sin Renault Zoe.

Alle de elbiler som Renault og Nissan har fået solgt, har også fået kørt en del kilometer. Faktisk har de tilsammen fået kørt 4 milliarder kilometer!

Nissanleaf

Nissan Leaf er den mest solgte elbil i historien, og det er der stor grund til, da prisen og kvaliteten simpelthen bare er i top.

Nissan Leaf er godt nok den mest solgte bil, men ifølge Carlos Ghosn, der er administrerende direktør for begge bilproducenter, er det ikke gået som forventet. På dette tidspunkt skulle Nisan Leafs kapacitet være 250.000 biler om året, hvor det rent faktisk kun er på vej til de 30.000 i år. Det understreger udfordringerne og problemer ved at sælge elbiler til  de konservative, skeptiske, og uinformerede bilkøberne.

Renault_Zoe_on_MIAS_2012

Renault Zoe

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *