‘Icar’? – Apple går i gang med elbilprojekt

En ‘Icar’ på vej?.. Flere hundrede mennesker, skulle ifølge avisen ‘Wall Street Journal’, være sat i en gruppe, for at producere og udvikle elbiler for Apple.

Om der er en ‘Icar’ på trapperne vides endnu ikke med sikkerhed. Men ifølge flere medier, går en af verdens største elektronikproducenter nu i gang med et projekt, helt uden for deres sædvanlige boldgade.
Det er nemlig iphone-skaberen Apple, der vil forsøge at producere elbiler. Ifølge den amerikanske avis ‘Wall Street Journal‘, skulle de angiveligt have sammensat en større gruppe, der skal begynde på udviklingen af en elbil.

Apples topchef Tim Cook, skulle ifølge kilder tæt på Apple, have givet tilladelse til at nedsætte en gruppe på flere hundrede medarbejdere, der allerede nu skulle være godt i gang.
Det, kombineret med den kendgerning at Apple for godt og vel et år siden ansatte Marc Newson, der tidligere arbejdede for Ford, bestyrker rygterne.

At der skulle være en elbil på vej, har Apple endnu ikke selv bekræftet, men flere og flere kilder i Apples inderkreds, bekræfter informationerne over for Wall street Journal.
Rygterne går også på, at en del chefer skulle have taget til Østrig,  for at mødes med Canadiske Magna International, der både producerer SUV og MPV modeller i Østrig.
Så .. Det kunne se ud som om at vi måske snart ser en Apple elbil prototype præsenteret.

Magna steyr Elbiler-dk

Magna Steyr producere blandt andet. nogle af SUV- og MPV-Modellerne for BMW

 

Hvis det skulle ske at projektet realiseres, formoder man at Apple selv vil stå for produktionen. Man regner også med, at Apple vil kunne bruge den viden de får fra elbilteknologien til deres telefoner og computere og omvendt.

icar-elbiler-dk

Ville ‘Icar’ være navnet, hvis der blev sat en elbil i produktion hos Apple?

 

Om det så kun er elbilbatterier og elbildele Apple vil producere, eller om der virkelig kommer en hel velfungerende elbil i produktion, må vi jo lade fremtiden vise.

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *