Ford laver el-cykel

Ford præsenterede deres 2 topmoderne el-cykler, med en masse nye features på en kongres i Barcelona.

I samarbejde med den californiske cykelproducent, Dahon, har Ford udviklet en topmoderne el-cykel, der er foldbar. Den blev præsenteret på en mobiltelefon-konference i Barcelona.

Ford-Mode-me-Elbiler-Dk

Pendler cyklen der kan foldes sammen – Mode:Me

 

Og faktisk er det ikke bare en, men to el-cykler som Ford viste under konferencen. Cyklerne er en del af Fords “Smart Mobility”-projekt, der indeholder 25 eksperimenter over hele verden. De kommer til, at være topmoderne med en helt ny teknologi. Grundet til, at de blev præsenteret ved lige netop denne konference er, at de via indbygget Bluetooth teknologi er speciallavet til en Iphone 6.

Hvis du indtaster noget ind på din GPS, vil ruten selvfølgelig blive vist på din Iphone. Men det specielle ved Fords el-cykler er deres intelligente teknologi, der med en let vibrereren i styret, vil fortælle cykellisten hvilken retning han skal dreje. Samtidig med, at den fortæller hvor og hvornår du skal dreje, har den også blinklys der automatisk vil blinke af.
Der er også indbygget en censor i cyklen, som med en lille vibration i styret vil fortælle cykellisten om der er nogle, der vil overhale ham.

Ford-Mode-pro-Elbiler-Dk

Den mere solidt bygget cykel – Mode:Pro

 

Den ene hedder  Mode:Me og skulle være mulig at folde sammen. Den er tænkt som en pendlercykel. Den anden, med navnet Mode:pro, skulle ikke være mulig at klappe sammen, men er mere solidt bygget og kan laste en del mere. Begge cykler kan komme op på 25 km i timen.

Ford fortæller , at de gerne vil forbinde alle de forskellige transportmåder man kan komme rund i en by på. Derfor har de lavet den ene, som kan foldes sammen og tages med i busser og toge, hvor efter man folder den ud og kan cykle videre. Begge cykler er en del af Fords “Smart Mobility”-projekt, der til formål skal finde det produkt med det bedste feedback fra kunder og testkører.

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *