Coca Cola investerer i hybridteknologi til deres servicevogne

Coca-cola-hybrid-van-varevogneCoca Cola tilføjer nu flere hybridmonteringer på deres servicevogne, for at forbedre deres benzinøkonomi.

Det drejer sig om varevognen Chevrolet Express 3500, som Coca Cola har købt stort ind af til sin flåde af servicevogne.
Sodavandsproducenten ville gerne have forbedret brændstofsøkonomien på vognparken, og det kan en udbygning af den originale bil til en hybridteknologi klare.
Allerede i udgangen af 2013 havde de fået monteret hybridombygningskit på 103 varevogne fra firmaet XL hybrids, som har specialiseret sig i netop ombygning af standard biler til hybrid.

Formålet var, at  deres servicevognes brændstof kunne strække længere. Og der har kun været positive meldinger fra flådemangeren. Ifølge af XL Hybrids, har varevognene kunne strække sig hele 20% længere efter ombygning.

Nu vil de gentage successen ved at tilføje 140 hybridbiler! Og det skal de allerede have klar i det tidlige 2015, og håber desuden, at de til snart vil nå op på at kunne have hele 10 procent af deres servicevogne kørende som Hybrid-biler.

Læs mere

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *