Mindst 500 km på en opladning! – Audi elbiler

Audi elbiler har sat tårnhøje målsætninger til år 2017. De udvikler lige nu nye og meget mere effektive batterier, der vil få Audi elbilerne op på mindst 500 km på en oplading, og måske hele 700 km!

Audi-A3-e-tron-Elbiler-DK

Audi A3, der allerede er kommet på markdet med en hybridteknologi.

Man er ikke i tvivl om at Tesla, med sine fine og luksuriøse elbiler, og ikke mindst deres batterier, der kan levere køretid 150% længere end de fleste andre mærker, har haft kæmpe succes i elbilverdenen.
Det er begyndt at gå andre bilmærker så meget på, at der både er kommet fyresedler og nye planer om hvad der skal udvikles og produceres. En af de mærker er Audi.

Efter Audi skiftede udviklingschef for omkring et halvandet år siden, er der kommet store ændringer i deres modeller.

Audi er begyndt at montere hybridmotorer i deres seriebiler. Allerede nu er Audi A3 kommet på markedet som hybridbil. Efterfølgende kommer A4, A5, A6, A7 og A8 samt Q5, Q6 og Q7  der planlægges til lancering efter 2016.

Audi-Q7-e-tron-Elbiler-DK

En af de kommende hybridbiler – Audi Q7 E-tron

 

Det er ikke kun hybridteknologien Audi udvikler. Ifølge det tyske bilmagasin Autobild, skulle Audi være igang med at udvikle en ny elbil under kodenavnet ’Tesla Fighter’, med en batteriteknologi der vil kunne få deres nye biler op på en køreradius på mindst 500km på en opladning!

Elbilen, Q8 bliver den nye i ’Q’ serien.  Hvilket betyder, at den luksuriøse elbil bliver med 4-hjulstræk. Den vil, hvis alt går som planlag, være klar på markedet i år 2018, t.
Om Audi Elbiler vil give Tesla kamp til stregen, vil tiden vise sig.

Kilder: Hvilkenbil

Asgermaarup

"Jeg er en 17 årig dreng fra Horsens, som har stor interesse for hjemmesider, design og teknologi&innovation." - Asger Maarup - Redaktør på Elbiler.dk

You may also like...

3 Responses

  1. Piet siger:

    Ved i om der er nogle elbiler der kan monteres anhængertræk

  2. Kim Maarup siger:

    Hej Piet. Indtil videre er det kun Volvol’s hybridbil V60 Plug-in der kan kører med anhængertræk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *