Renault Twizy: Den Smarte Elbil med Stil

RENAULT TWIZY (X09) - PHASE 1 - GAMME 2013
Renault Twizy

 

 

 

 

 

Hvis du drømmer om en lille og smart elbil med et unikt design, er Renault Twizy det perfekte valg for dig. Denne futuristiske elbil kom på markedet i 2012 og har sidenhen erobret hjerter med sit innovative design og imponerende ydeevne. Indtil marts 2014 havde Twizy allerede solgt næsten 12.500 enheder på verdensplan, og populariteten vokser stadig.

Twizy er det ultimative møde mellem teknologi og køreegenskaber. Denne to-personers elbil er ikke kun kompakt og let at manøvrere, den er også overraskende rummelig og praktisk. Med en bagagerumskapacitet på 31 liter kan du sagtens have dine nødvendigheder med dig på farten. Trods sin lille størrelse imponerer Twizy med en imponerende topfart på 80 km/t og en rækkevidde på omkring 100-150 km, hvilket gør den ideel til bykørsel og korte ture.

En af de unikke træk ved Twizy er dens klassificering som en 4-hjulet motorcykel, hvilket betyder, at den kan køres med et almindeligt kørekort. Dette gør den ikke kun til et miljøvenligt valg, men også til en praktisk og økonomisk løsning for pendlere og byboere.

Standardversionen af Twizy, der er udstyret med automatgear, er prissat til 58.400,00 DKK. Men det stopper ikke der – Renault giver dig mulighed for at skræddersy din Twizy efter dine præferencer. Du kan nemt designe og opgradere bilen via Renault’s egen hjemmeside, så den passer perfekt til din stil og behov.

Med dimensioner på 2,32 m i længden, 1,19 m i bredden og 1,46 m i højden tilbyder Twizy en unik køreoplevelse uden at gå på kompromis med komfort eller stil. Så hvis du leder efter en elbil, der skiller sig ud fra mængden, er Renault Twizy det ultimative valg.

Længe 2.32 m
Bredde 1.19 m
Højde 1.46 m

Læs mere

Asger Maarup   17 november 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu