Coca Cola investerer i hybridteknologi til deres servicevogne

Coca-cola-hybrid-van-varevogne

 

 

 

 

 

Coca Cola tilføjer nu flere hybridmonteringer på deres servicevogne, for at forbedre deres benzinøkonomi.

I en ambitiøs satsning på at reducere brændstofforbruget og skåne miljøet, har Coca Cola besluttet sig for at investere i hybridteknologi til deres servicevogne. Den valgte flådevogn er den pålidelige Chevrolet Express 3500, som Coca Cola allerede har integreret i deres omfattende servicevognsflåde. Ved at implementere hybridteknologi i disse køretøjer, forventer sodavandsproducenten at forbedre brændstofeffektiviteten betydeligt.

Allerede ved udgangen af 2013 trådte Coca Cola ind i hybridverdenen ved at montere hybridombygningskits på 103 af deres varevogne i samarbejde med XL Hybrids, et firma specialiseret i ombygning af almindelige biler til hybridkøretøjer. Formålet med dette skridt var at øge rækkevidden for deres servicevogne, og resultaterne har været bemærkelsesværdige. Ifølge XL Hybrids er disse ombyggede varevogne nu i stand til at køre hele 20% længere på samme mængde brændstof.

Coca Cola har besluttet at gentage denne succes ved at tilføje yderligere 140 hybridbiler til deres flåde. Denne udvidelse forventes at være klar i begyndelsen af ​​2015, og virksomheden håber at have hele 10% af deres servicevogne kørende som hybridbiler inden længe.

Denne investering i hybridteknologi afspejler Coca Colas engagement i bæredygtighed og miljøvenlig drift. Ved at anvende grønne teknologier som hybridkøretøjer skaber virksomheden ikke kun besparelser på brændstof, men reducerer også deres økologiske fodaftryk, hvilket gør dette initiativ til en win-win løsning både for Coca Cola og miljøet. Vi kan forvente at se flere virksomheder tage lignende skridt i retning af grønnere og mere bæredygtige transportløsninger i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu