Detroit Electric SP:01 – Den Nye Elbil Superstjerne er Født!

detroit-electric-sp01-final-exterior-design-2
Dette er hvad du sandsynligvis vil se til SP:01 hvis den skulle begive sig ud på de danske motorveje.

Detroit Electric, et firma baseret i USA’s berygtede bilby, har afsløret de seneste detaljer om deres kommende lynhurtige elbilsstjerne, SP:01.

Fabrikken meddeler, at SP:01 vil blive verdens hurtigste elbil i produktion. Den kan accelerere fra 0 til 100 km/t på imponerende 3,7 sekunder og kan nå en topfart på 249 km/t. Med en rækkevidde på 288 km kan den tage dig på eventyr uden at skulle bekymre dig om opladning.

Den spændende nyhed er planlagt til at ramme markederne i Asien, USA og Europa omkring maj 2015, hvilket betyder, at elbilentusiaster over hele verden snart kan opleve denne lynhurtige skabelse.

Detroit Electric SP:01 er ikke kun en ny elbil; den repræsenterer også en imponerende genoplivning af den legendariske bilby Detroit, der er tilbage på scenen og viser verden, at innovation, hastighed og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Det ser ud til, at fremtiden for elbiler ser lysere ud end nogensinde før, og SP:01 er klar til at føre vejen. Hold øje med denne elektriske superhelt på vejen – Detroit Electric er tilbage, og de mener det virkelig alvorligt!

Læse mere her

One Comment

  1. Henning

    “Fabrikken fortæller, at SP:01 vil blive verdens hurtigste elbil i produktion. 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder, og en topfart på 249 km/t”
    Den blev vist overhalet af Tesla model S med deres P serie…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu