Tesla Model S: Den Epitome af Elektrisk Luksus

Når man skal have en super luksus elbil, er en af de mest populære på markedet klart fra producenten Tesla.

Tesla S3 er en af markedets mest populære elbiler
Tesla S3 er en af markedets mest populære elbiler

Når det kommer til super luksuriøse elbiler, er der én producent, der skiller sig ud på markedet – Tesla. Og deres mest eftertragtede skud på stammen? Model S, en bil der kombinerer familiens bekvemmelighed med ydelsen af en ægte racerbil.

Model S gjorde sin debut på Europas veje i 2013 og har siden defineret standarden for elektrisk luksus. Den findes i to imponerende varianter: en med 60 kWh batteri til 537.000 kroner og en med 85 kWh batteri til 610.000 kroner. Og hvis du vil have det absolut bedste, så kan du i 2015 se frem til Model S med 85 kWh performance-batteri til næsten 800.000 kroner. Denne performance-version leverer en samlet effekt på 515 watt og accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 3,4 sekunder – en ægte kraftpræstation!

Men det stopper ikke der. Tesla har mere spændende i vente med deres kommende ‘Model X’, der er planlagt til produktion i 2015 og levering fra starten af 2016. Med deres vedvarende innovation og øje for detaljer ser fremtiden lys ud for elbiler, og Tesla fortsætter med at bane vejen for elektrisk luksus og ydeevne.

Så hvis du drømmer om at kombinere stil, fart og miljøbevidsthed, er Tesla Model S det ultimative valg. Den viser, at elbiler ikke kun kan være bæredygtige og miljøvenlige, men også udstyrede med alt den luksus og kraft, du kunne ønske dig. Med Tesla er fremtiden for elbiler både grøn og fantastisk at køre!

 

Tesla er populær, ikke mindst pga den etablerede opladnings infrastruktur

Læs mere om tesla her

Asger Maarup – Elbiler.dk 12. nov 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Del:

Twitter
Facebook
Email

Vær med i klubben

Vær med på beatet på alt, hvad der sker i elbilernes verden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev; Ingen spam, ren nørderi.

Flere artikler

BYD dolphin blå- Fra BYD auto

BYD Dolphin – Årets bil 2024 kandidat!

BYD Dolphin, den seneste tilføjelse til den kinesiske bilproducent BYDs line-up, har ramt markedet som en prisbillig elbil med en uovertruffen kombination af ydelse, rækkevidde

Toyota er klar med faststofbatterier i 2027!

Den længe ventede teknologisk opdagelse, der kan revolutionere den elektriske bilindustri. Faststofbatterier, der reducerer vægt, størrelse og omkostningerer er hvad japanske Toyota hævder de nu